Digipalvelut

Sähköiset palvelut

Bisnes+

Bisnes+ tukee tilan johtamista, toiminnan kehittämistä ja tulosten seurantaa. Se kokoaa maatilan johtamiseen tarvittavat tiedot ja tulokset yhteen näkymään. Ajantasainen tieto tuotannostasi ja taloudesta on aina saatavilla ja vertailtavissa muiden tuloksiin.

Siirry Bisnes+:aan

Genomitestitilaus

Genomitestillä määritetään eläimen jalostusarvo DNA:n avulla. Genomi-indeksit kertovat jo vasikkana millaisia geenejä eläin tulee jättämään jälkeläisilleen. Vauhdita karjasi tavoitteiden toteutumista! Genomitestitilaus tehdään Minun Maatila-ohjelman kautta. 

Tee genomitestitilaus

Jalostuksen verkkopalvelu

Verkkopalvelun kautta näet genomiNTM:t, voit hallita siemenvarastoa (säiliötä),  kantakirjatodistukset ovat aina saatavillasi näet parhaat kantakirjatut (lihakarja) ja näet FabaJASU tulosteesi.

Siirry verkkopalveluun

Nautanetti

Oletko ostamassa tai myymässä vasikoita, hiehoja, lehmiä tai alkioita? NautaNetistä löydät sekä lypsyrotuiset että liharotuiset eläimet sekä alkiot.

Siirry Nautanettiin

Mobiilipalvelut

FabaKUTSU

FabaKUTSU on mobiilisovellus siemennys- ja tiineystarkastustilauksiin. Palvelu on käytettävissä kaikilla älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla. FabaKUTSU sisältää valmiiksi kaikki tarvittavat tiedot eläimistä

Lataa FabaKUTSU

FabaTIETO

FabaTIETO-mobiilipalvelusta saat tiedon kunkin eläimen viimeisimmästä siemennyssonnista, siitä missä typpisäiliön lokerossa käytetyn sonnin siemenannos on sijainnut sekä kappaletiedon jäljellä olevista saman sonnin siemenannoksista

Siirry FabaTIETO