Seminologikurssi

Seminologin työssä huolehdit asiakkaidemme karjan tuloksellisesta lisääntymisestä. Teet siemennyksiä, tiineystarkastuksia ja autat hedelmällisyyden kehittämisessä. Lisäksi käytössäsi on Faban laaja tuotevalikoima, joita markkinoit asiakkaille. Tarvitsemme uusia osaajia mm. Ylä-Savoon, Pohjois-Pohjanmaan eteläosaan, Päijät-Hämeeseen, Pohjois-Satakuntaan ja Keski-Suomeen.

Haemme innostuneita ja dynaamisia henkilöitä monipuoliselle seminologikurssillemme. Kurssi alkaa kolmen viikon intensiivijaksolla Pietarsaaressa ja sen jälkeen harjoitellaan seminologin mukana omalla alueella ja tehdään opintoihin liittyvää itsenäistä harjoittelua. Faba maksaa koulutuksen ja majoituksen Pietarsaaressa.

Etsimme joukkoomme myynti- ja markkinointihenkisiä karjan eläinaineksen kehittämisestä innostuneita henkilöitä. Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa, joten sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, rohkea ja innokas kehittämään itseäsi. Olet tiimipelaaja ja nautit tiimityöstä. Aikaisempi kokemus maataloudesta sekä agrologin/AMK agrologin tutkinto katsotaan eduksi.

Koulutus alkaa maaliskuussa 2019 ja kestää n. 6 kk.

Fabassa lisätietoja antaa Jaana Vuolteenaho p: 040-311 5606

Vapaamuotoinen hakemus 15.12.2018 mennessä jaana.vuolteenaho@faba.fi