Takaisin

Kaikki mitä haluat tietää karjasi hyvinvoinnista

SenseTimeTM on valittavista toiminnoista koostuva karjanseurantajärjestelmä. Se tuottaa helposti hyödynnettävää tietoa sekä yksittäisten lehmien että ryhmien lisääntymis-, terveys-, ruokinta- ja hyvinvointitilanteesta. SenseTimen avulla voit tehdä analysoituun tietoon perustuvia päätöksiä tuottavuuden lisäämiseksi.

SenseTimen eSenseTM Flex korvamerkkianturi on markkinoiden kevein ja parhaiten korvassa pysyvä. Se on kehitetty SCR:n ja maailman johtavan elektronisten korvamerkkien valmistajan Allflexin yhteistyönä.

Tuottavuutta tilan johtamiseen

SenseTimeTM on joustava ja laadukas lehmien ja hiehojen seurantajärjestelmä, joka vastaa tilasi tarpeisiin. Se tarjoaa käyttöösi hyvinvointimittarin ja monipuoliset hälytykset. Voit tehdä sekä yksilö että ryhmäseurantaa ja hallitset helposti ja yksinkertaisesti isotkin eläinryhmät. SenseTimen mittausten luotettavuus perustuu lehmien käyttäytymistietoon, jota on kerätty valtavalta eläinmäärältä.

SenseTimeTM mukautuu tarpeisiisi. Se on helposti laajennettavissa karjan koon kasvaessa. Voit myös mukauttaa laitteen antamaa tietoa ja graafeja omien mieltymystesi mukaisiksi.

Liity tuhansien karjatilojen joukkoon, jotka ovat jo parantaneet tilansa tuottavuutta markkinoiden johtavalla karjan hyvinvoinnin ja kiiman seurantajärjestelmällä.

  • Uusi ratkaisu karjan seurantaan ja tunnistukseen
  • Alan tarkin kiiman havaitseminen sekä suositus sopivasta siemennysaikataulusta
  • Ennakoivaa ja yksilöityä tietoa terveydestä
  • Edistynyt eläinryhmien seuranta
  • Selkeät yhdistelmäindeksit monista eri mittauksista
Takaisin