Takaisin

Hygieniaa ja paremmat työolosuhteet navettaan

TARTU TARJOUKSEEN:

Ennen 1.3.2019 tilatuista pesuista ja urituksista -10% alennus työn hinnasta. Kysy lisää Jaakko Rusaselta 040-3115710 tai Lauri Juvoselta  040-3115720.

Navetan pesu on vankkaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Teemme vuosien kokemuksella parsi- ja pihattonavetoiden painepesuja niin, että häiriö eläinten arkirutiineille on mahdollisimman pieni.

Navetan pesu tehdään korkeapainepesurilla, joka puhdistaa tehokkaasti kuumalla vedellä, ilman kemikaaleja. Navettapesulaitteet soveltuvat myös korkeiden tilojen ja ilmastointihormien puhdistukseen, lietekuilujen avaukseen sekä desinfiointipuhdistukseen.     

Pesupalveluita voidaan toteuttaa nautakarjatilojen lisäksi sika- ja siipikarjatiloille.

Puhtaassa navetassa on ilo työskennellä, mutta ennen kaikkea se on tärkeää eläinten hyvinvoinnin ja tuottavuuden kannalta. Hyvinvoivat lehmät eivät pelkästään lypsä paremmin parempilaatuista maitoa, vaan myös elävät pitempään. Tämä on erityisen tärkeää tuottavuuden kannalta, jolloin aika ja työ vasikasta tuottavaksi lehmäksi kasvattamiseen ei mene hukkaan.

Pesemme vaativat kohteet

Mikäli suunnittelet navetan huoltoa, tilaa ensin meiltä pesu ja ajoita huollot pesua seuraaville päiville. Näin huolto on helpompi tehdä ja kaikki huoltoa vaativat kohdat tulevat varmasti esiin.

Tiesitkö että likaiset ilmanvaihtohormit pienentävät ilmanvirtausta jopa 60%? Pesemme ilmanvaihtohormit, korkeat katot, avaamme tukkeutuneet lietekuilut sekä pesemme muut vaativat kohteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Lattiat puhtaaksi korkeapainepesulla

Lattioihin kohdistuu usein kova rasitus ja ne ovat monessa tapauksessa likaantuneet pahasti. Pesemme erilaisia kivipintaisia lattioita eikä esimerkiksi lattikaivojen tai kaatojen puuttuminen ole este.

Esimerkkikohteita:

  • Navetat ja muut kotieläintilat

  • Hallit ja varastot

  • Pakkaamot ja elintarviketilat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous tehokkaasta korkeapainepesusta. Toimimme valtakunnallisesti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä:

Jaakko Rusanen, puh. 040 311 5710, jaakko.rusanen@faba.fi

Lauri Juvonen, puh. 040 311 5720, lauri.juvonen@faba.fi

Takaisin