Takaisin

FabaMobiili

Palvelu löytyy osoitteesta https://app.faba.fi. Käyttäjätunnus on a- tai v-alkuinen viljelijätunnus, jota käytetään myös Minun Maatilassa (entinen Ammu tai Elmeri). Käyttäjätiedot säilyvät muistissa laitteessa, eli ei tarvita aina uudelleen kirjautumista. Voit halutessasi saada kopion tekemistäsi tilauksista sähköpostiisi (käyttäjän asetukset -välilehdellä rasti ruutuun). Mobiilisovelluksesta löydät myös FabaKUTSUn ja SonniShop Mobiilin.

SonniShop Mobiililla löydät jokaisen myytävän sonnin perustietoineen ja voit tehdä siementen ostot nopeasti ja helposti vaikka navetalla. Sovellus on käyttäjille ilmainen, ostoja SonniShop Mobiilista voivat tehdä vain tilasäiliöasiakkaat.

FabaKUTSU ja FabaTIETO

FabaKUTSU on mobiilisovellus siemennys- ja tiineystarkastustilauksiin. Palvelu toimii selainpohjaisesti ja se on käytettävissä kaikilla älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla. FabaKUTSU sisältää valmiiksi kaikki tarvittavat tiedot eläimistä. Jos karjalla on useita navettasijainteja, voi tilauksen tehdä haluamaansa navettaan eli esim. kakkosnavettavana toimivaan hiehonavettaan. Tilaukseen voi liittää myös käyntiaikatoiveen tai tekstiviesti-tuloaikailmoituksen tai lähisoiton seminologilta. 

FabaTIETO-mobiilipalvelusta saat tiedon kunkin eläimen viimeisimmästä siemennyssonnista, siitä missä typpisäiliön lokerossa käytetyn sonnin siemenannos on sijainnut sekä kappaletiedon jäljellä olevista saman sonnin siemenannoksista. Palvelu kertoo myös siemennykseen käytetyn sonnin ominaisuusryhmän, mikä helpottaa uusintasiemennykseen käytettävän sonnin valintaa, mikäli alkuperäisen siemennyssonnin annokset ovat loppuneet.

FabaTIETO on osa FabaMOBIILIa ja se on maksullinen. FabaTIETO-palvelu sisältyy siemennystietojen taltiointimaksun Laaja-pakettiin. Lisäksi palvelu on käytettävissä Faban seminologipalveluita aktiivisesti käyttäville asiakkaille, joilla on oma typpisäiliö. Palvelu toimii selainpohjaisesti ja se on käytettävissä älypuhelimilla, tableteilla, kannettavilla tietokoneilla sekä PC:llä. Ulkoasu on mobiililaitteille optimoitu, mutta palvelua voi käyttää vaikka navetan tietokoneelta.

Mobiili SonniShopissa voit hakea mieluisia sonneja vaikka nimen, ominaisuusryhmän tai rodun perusteella. Sonneja voit järjestää eri ominaisuuksien mukaan. Mobiiliversiossa on näkyvillä sonnien tärkeimmät indeksit. Kaikki indeksit sekä sonnien lisätiedot  löytyvät edelleen normaalisti tavallisen SonniShopin puolelta.

Lisätietoja SonniShop Mobiilista (pdf)

Takaisin