Takaisin

Siemenannokset ja typpi tulevat kotiovelle

Typpiautomme toimittaa tilatut siemenannokset, tarvikkeet ja typpitäydennyksen säännöllisesti 16, 12, 8 tai jopa 4 viikon välein.

Halutessasi voit liittyä vakiokäyntiasiakkaaksi, jolloin tuomme typpeä säännöllisesti sovitulla käyntivälillä ilman erillistä tilausta. Näin varmistetaan säiliön ja siellä olevien annosten käyttökunto ilman sulamisen vaaraa. Vaivattomasti.

Asiakkaalle lähetetään tekstiviestillä muistutus lähestyvästä kotiinkuljetusviikosta. Viestin jälkeen ehtii tehdä tarvittavat tilaukset annoksista ja tarvikkeista.

Käyntiviikkoa edeltävänä perjantaina tulee tekstiviesti typpiauton saapumispäivästä ja -ajasta noin kahden tunnin  tarkkuudella.

Siirrä typpisäiliöstä huolehtiminen meidän asiaksi

Faba on kehittänyt kotiinkuljetuspalvelun asiakkaiden tarpeisiin. Enää ei tarvitse lähteä typpisäiliön kera seminologien täydennyspisteelle. Enää ei tarvitse harmitella kuivumaan päässyttä pyttyä ja pilalle menneitä annoksia. Säännöllisellä kotiinkuljetusrytmillä säiliössä riittää typpi ja kiireaikoina muistutamme tulevasta kuljetusviikosta. Tällöin ehdit vielä tilata tarvitsemansa annokset ja tarvikkeet. Helpoimmillaan ulkoistat tilaukset oman asiakasvastaavasi vastuulle.

Takaisin