Takaisin

Heatime seuraa kiimat ja märehtimiset

Heatime on varma ratkaisu tarkkaan hedelmällisyyden ja terveydentilan hallintaan reaaliajassa. Heatime sopii kaiken kokoisiin ja ikäisiin pihatoihin ja parsinavetoihih sekä lehmille että hiehoille. Heatime tarkkailee eläimiä 24/7 ja hälyttää eläinten aktiivisuuden muutoksista ja märehtimisestä. Katso lisätietoja Heatime HR -esitteestä.

Tutustu myös edulliseen leasing-vaihtoehtoon!

Heatime HR = kiiman, hedelmällisyyden ja terveyden (märehtimisen) seuranta
HC24 (Healthy Cow) = pilvipalvelupohjainen mobiilisovellus kiiman, hedelmällisyyden ja terveyden (märehtimisen) seurantaan 

Tiedot Heatime HR-märehtimis-ja kiimanseurantajärjestelmän ja Minun Maatila-ohjelmiston välillä päivittyvät nyt automaattisesti. Eläinkohtaiset tiedot siirtyvät Minun Maatilastani suoraan Heatimelle. Katso lisää. Täältä voit lukea ohjeet palvelun käyttöön.

Heatimen ja Minun Maatilani yhteiskäytöstä on julkaistu ohjevideot. Katso esimerkiksi kuinka Heatimen tiedot näkyvät ja kuinka niitä voidaan tarkastella sekä Heatimen pantojen yhdistely eläimiin.

Helpotusta arkeen

Maidontuottaja Tero Rönkkö Lammasahon tilalta Iisalmesta on testannut Heatimen ja Minun Maatilani –ohjelmien yhteiskäyttöä helmikuusta lähtien. ”Työajansäästö on on iso asia  Heatimen ja  Minun maatilani yhteiskäytössä. Siemennys-, poikimis - ja tiineystarkastustiedot  kirjautuvat  Minun Maatilastani suoraan Heatimeen. Se vähentää useita minuutteja päivässä rutiinityötä. Ennen yhteiskäyttöä en edes osannut kuvitella millaista helpotusta arkeen se tuo. Nyt en luovu siitä mistään hinnasta. Suosittelen lämpimästi yhteiskäyttöä.”

Tiedot aina ajantasalla

Työajan säästön lisäksi  etuna on myös oikeat ja ajantasaiset  tiedot. Automaattisesti siirtyviä tietoja Minun maatilastani Heatimeen ovat myös eläimen syntymäpäivä, siemennyskielto ja lypsykausi.

”Pantojen vaihto eläimeltä toiselle on Minun Maatilassani todella helppoa, jopa helpompaa kuin Heatime –laitteella”, toteaa Tero Rönkkö.

Niclas Sjöskogin tilalla on ollut Heatime käytössä jo vuodesta 2008. Hän on erittäin tyytyväinen sen käyttökokemuksiin ja tuomiin hyötyihin. Lue lisää (pdf)

Heatime helpottaa elämää

  • Heatime auttaa pudottamaan siemennysten määrän jopa 1,2 kertaan / tiineys
  • Märehtimisen seuranta kertoo herkästi ja maitomäärän muuttumista nopeammin varhaisessa vaiheessa muutokset eläimen terveydessä ja hyvinvoinnissa.
  • Säästää aikaasi kiimantarkkailussa
  • Heatime auttaa havaitsemaan lyhyitä, yöaikaisia ja hiljaisia kiimoja
  • Ehditkö tarpeeksi seurata hiehojen käyttäytymistä ja havaita kiimat?
  • Haluatko paremman tiinehtyvyyden ja lyhyemmän poikimavälin?
Takaisin