Takaisin

Fertil tukee tiinehtymistä

BOLIFLASH® FERTIL annetaan lypsykaudella 10 päivän kuluttua näkyvästä kiimasta siemennykseen valmistautumista varten. Se auttaa nopean tiinehtymisen ja lyhyemmän poikimavälin tavoittelemisessa.

Hintatiedot ja ostaminen: https://webshop.faba.fi/boliflash-fertil

Yksi BOLIFLASH® FERTIL -annos sisältää yhden poreboluksen ja yhden ravintoaineita hitaasti vapauttavan boluksen. Boluksen ravintoaineet vapautuvat kokonaan alle 24 tunnissa boluksen annostelusta. Fertilin etu on juuri nämä kaksi samaan aikaan annettavaa bolusta, joista toinen liukenee nopeasti poreillen ja toinen hitaammin ja näin eläin saa nopeasti lisäravinneboostin ja sen vaikutusta tehostetaan hitaammin liukenevan boluksen avulla.

BOLIFLASH® FERTIL sisältää vitamiineja A, D3 ja E, kuparikelaattia, mangaanikelaattia, sinkkikelaattia, seleeniä, jodia ja beetta-karoteenia. Näiden avulla optimoidaan hedelmällisyyttä.

  • parantamalla eläimen kiimakauteen valmistautumista
  • parantamalla kiiman merkkien näkymistä
  • optimoidaan hedelmöittymistä
  • tehostetaan progesteronituotantoa, jolloin alkio kiinnittyy varmemmin
  • paras vaikutus 1. kertaa poikineilla lehmillä

BOLIFLASH® FERTIL tehostaa

  • pötsin toimintaa
  • kiiman merkkien näkymistä
  • eläimen valmistautumista hedelmöittymiseen

BOLIFLASH® FERTIL on helppo käyttää

BOLIFLASH® FERTIL -tuotetta annetaan suun kautta yksi annos (1 porebolus ja 1 hitaasti vapauttava bolus) 1–2 viikkoa ennen siemennysten aloittamista tai 60–80 päivää poikimisen jälkeen. Anna bolus kätevällä ja helppokäyttöisellä bolusannostelijalla. Lehmälle aiheutuu vähemmän stressiä, koska saa koko lisäravinneannoksen yhdellä kertaa, nopeasti ja vaivattomasti.

Älä avaa pusseja etukäteen. Tuote tulee käyttää 24 kuukauden sisällä sen valmistuspäivästä. Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa lasten ulottumattomissa.

Turvallisuutta koskeva varoitus: ei saa antaa samanaikaisesti D2-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa.

Katso kuinka helppo BOLIFLASH® FERTIL on annostella.

Takaisin