SenseTime on uusi monipuolinen järjestelmä karjan seurantaan

SenseTime on valittavista toiminnoista koostuva, alansa edistynein järjestelmä, joka tuottaa analysoitua ja helposti hyödynnettävää tietoa niin yksittäisten lehmien kuin ryhmienkin lisääntymis-, terveys-, ruokinta- ja hyvinvointitilanteesta. SenseTime on ensiesittelyssä KoneAgriassa Faban osastolla.

SenseTime on helppokäyttöinen työkalu tilan hallinnoinnin tehostamiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Järjestelmän avulla maidontuottajat voivat tehdä valmiiksi analysoituun tietoon perustuvia päätöksiä tuottavuuden lisäämiseksi. Järjestelmän avulla isojenkin eläinryhmien seuranta ja hyvinvoinnin mittaaminen on helppoa.

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen

SenseTime on yksinkertainen asentaa, käyttää ja ylläpitää sekä päivittää. Jatkuvaa verkkoyhteyttä ei tarvita. SenseTimeen yhdistettävän käyttölaitteen voi valita itse, vaihtoehtoja ovat älypuhelin, tabletti, PC tai erillinen kosketusnäyttö.  Ensi vuodesta alkaen SenseTime on liitettävissä myös Minun Maatilani -ohjelmistoon, mikä vähentää tilan tallennustyötä.

Tiedot eläinten poikimisista, siemennyksistä ja tiineystarkastuksista siirtyvät SenseTimen ja Minun Maatilani-ohjelman välillä suoraan ilman erillistä tallentamista.

Joustava ratkaisu tilan muuttuviin tarpeisiin

SenseTime mukautuu tilan tarpeisiin. Valittavissa ovat kaulapanta- tai korvamerkkianturit sekä niihin halutut toimintokokonaisuudet (Startti, Pro tai Premium) että maksuvaihtoehdot.

Kaikki toiminnot ovat laajennettavissa tai muutettavissa tilan tarpeiden mukaan.

Lisätietoja: 
Faba osk, tuotepäällikkö Marjut Suontausta, puhelin 040 311 5402, marjut.suontausta@faba.fi