Poimi parhaat genomitestauksella!

Genomitestaus on nyt edullista. Maaliskuun alusta alkaen genomitestin hinta laski 29,10 € + alv / eläin, hinta aleni 25 %. Genomitestin hinta on vieläkin edullisempi, jos käytät testaukseen DNA-korvamerkkia. Testi maksaa vain 27,10 € + alv per näyte. 

Genomivalinta antaa loistavan mahdollisuuden tehostaa naarasvalintaa. Valitse parhaat yksilöt seuraavan sukupolven emäksi ja säästä hiehonkasvatuskustannuksissa. Optimoi lihakarjaristeytysten käyttö karjassasi.

Genomitestin perusteella saat eläinvalinnan perusteeksi genomiset jalostusarvot seuraaville ominaisuuksille: tuotos, rakenne ja -terveysominaisuudet sekä kestävyys

Genomituloksen saaminen kestää 1,5 - 2 kk näytteen saapumisesta Fabalabiin. Eläinkohtaiset tulokset julkaistaan Faban jalostuksen verkkopalveluissa wwwINDEKSI-listalla, FabaJASUssa, kantakirjatodistuksessa, kaikkialla siellä missä jalostusarvoja julkaistaan.

Lisätietoa genomitestauksesta ja siihen liittyvästä näytteenotosta saat Faban kotisivuilta sekä jalostusasiantuntijaltasi ja asiakasvastaavaltasi.

Hyödynnä DNA-merkki -kampanja 30.6.2017 saakka! DNA-merkki ja e-merkkipari vain 4,75 e (+alv 24 %). DNA-merkkipihdit vain 16 e + alv 24 %.

Lisätietoja:

Tuoteryhmäpäällikkö Pirkko Taurén, p. 0400 614 074, pirkko.tauren@faba.fi
Fabalab p.  043 825 1003 , fabalab@faba.fi