Faban laskutusajossa viivästys

Pahoittelemme Faban siemennystietojen tallennusmaksujen laskutus- ja hyvitysajossa tapahtunutta virhettä. Joukossa on mahdollisesti myös korvamerkki-, jalostus- ja siemennyspalveluiden laskuja. Virheestä johtuen osa laskuista on lähtenyt liikkeelle vasta pääsiäisen jälkeen ja osassa laskuista on hyvitys ja veloitus päätyneet eri laskuille. Laskuissa on kuitenkin eräpäiväksi merkitty 20.4.2017. Pääsiäisen jälkeen saapuneiden 31.3.2017 päivättyjen laskujen, joiden alkuperäinen eräpäivä on 20.4. eräpäivää on siirretty. Uusi eräpäivä on 3.5.2017.

Lisätietoa siemennystietojen tallennuspaketeista ja niihin liittyvistä veloituksista ja hyvityksistä löytyy Faban kotisivuilta http://www.faba.fi/fi/palvelut/siemennystietojen-taltiointi .

Valitsemansa siemennystietojen tallennuspaketin voi tarkistaa kirjautumalla omilla käyttäjätunnuksilla (v tai a-alkuinen) Faban verkkopalveluun osoitteessa https://fabaweb.mloy.fi/SKJOWeb/General/Login.asp . Lysykarjajapalvelut- tai Lihakarjapalvelut-valikon alta löytyy 'Siemennystietojen rekisteröintisopimus', jota klikkaamalla saa näkyviin oman tilan sopimuksen tiedot. Katso ohje tästä.

Lisätietoja:

Laskutus ja eräpäiväasiat: ryhma74@intrum.com 
Faban Asiakaspalvelu puh 020 747 2020 tai asiakaspalvelu@faba.fi