Avoin työpaikka: eläintenhoitaja Hollolaan

Haemme kokenutta eläintenhoitajaa (Herd Technician) VikingEmbryo-tiimiin Hollolaan. Olet osa 12 hengen tehokasta tiimiä, joka työskentelee VikingGeneticsin alkiotuotanto-ohjelmassa. Alkiotuotannon lisäksi huolehdimme hiehojen hyvinvoinnista, ruokinnasta ja terveydestä.

Odotamme sinulta korkeaa työmoraalia, yhteistyökykyä, halua oppia uutta sekä sitoutumista yrityksen arvoihin ja strategiaan. Työ sisältää aamu, ilta ja viikonloppuvuoroja.  

Haemme:

  • Karjanhoidon ammattilaista
  • Henkilöä, jolla on tietoja ja annettavaa eri työtehtävien kehittämiseen.
  • Henkilöä, joka kykenee kommunikoimaan myös englanniksi tai on halukas kehittämään kielitaitoaan.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen työn, jossa voit kehittää ammatillista osaamistasi. Arvostamme aloitekykyä, innostuneisuutta, vastuuntuntoa ja kunnioitusta sekä luovuutta etsiä aina tehokkaimpia ratkaisuja.

Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostilla osoitteeseen application@vikinggenetics.com.

Lisätietoja: Team Leader Angelo Carluccio Neto, sähköposti annet@vikinggenetics.com tai Operational Support Taina Tarvainen, puh. 043 8266 359.

VikingGenetics on yksi maailman johtavista keinosiemennysyrityksistä. Yritys toimii osuuskuntana ja sen omistaa 20 000 karjatilallista Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta. Ainutlaatuinen jalostusohjelmamme painottaa vahvasti terveysominaisuuksia tuotoksen rinnalla, ja se on nostanut meidät markkinajohtajiksi kotimarkkinoilla ja tärkeäksi osaksi kansainvälisiä markkinoita. VikingGeneticsin jalostusohjelma on suunniteltu parantamaan asiakkaiden kannattavuutta. VikingGeneticsillä työskentelee 155 henkeä kuudessa eri maassa; Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Australiassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa.