Lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu

Lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu ja uudet indeksit on päivitetty tietokantaan. Sonnien uudet indeksit löytyvät sonnihausta ja karjasi eläinten arvostelut Jalostuksen verkkopalveluista

Hintamuutoksia siemennyspalveluihin ja korvamerkkeihin 1.7. alkaen

Maatalouden rakennemuutos etenee ennusteiden mukaan. Tilojen lukumäärän lasku ja tilakoon, sekä tilojen eläinmäärän kasvu vaikuttavat myös Faban hinnoitteluperusteisiin. Tilakäynnin kustannukset ovat kasvaneet yleisen hintakehityksen myötä. Muutaman vuoden tauon jälkeen tarkistamme siemennykseen liittyvää käyntimaksua 1,25 €:lla.

Kalle Leino tuoteryhmäjohtajaksi

Kalle Leino on nimitetty tuoteryhmäjohtajaksi Faban hyvinvointi- ja eläinterveysliiketoimintaan sekä Emovetin toimitusjohtajaksi.

Bisnes+ on maatilan johtamisen uusi innovaatio

Maatilayritysten johtaminen saa uuden ulottuvuuden innovatiivisessa sähköisessä palvelussa Bisnes+:ssa, joka on kehitetty asiakkaiden toiveista. Bisnes+ avataan osoitteessa www.bisnesplus.fi kaikille maitotiloille omana näkymänään perjantaina 15.6. Syksyllä palvelu kattaa myös kasvintuotantotilat.

Faba huomioi 12 000 EKM-tilat

Faba onnittelee kaikkia, vuonna 2017 yli 12.000 EKM keskituotoksen tuottaneita jäsenasiakastiloja. Faba huomioi erinomaisen tuotoksen saavuttaneet tilat onnittelukakulla.

 

Genomitestien tilaukset helposti MinunMaatilani kautta

Nyt genomitestitilaukset helposti MinunMaatilani -ohjelmiston kautta.

12.6.2018 tehdyn päivityksen jälkeen genomitestien tilausjärjestelmä on siirtynyt MinunMaatilani-ohjelmistoon. Palvelun saa käyttöönsä yhteistyökumppaneiden ohjelmat osiosta ja tilausohjelmisto on maksuton.

Rakennearvostelulle ja emolehmätarkkailulle ICAR- laatusertifikaatti

Faba on saanut ICARin laatusertifikaatin lypsykarjan rakennearvostelulle ja emolehmätarkkailupalveluille. Nämä palvelut auditoitiin huhtikuussa ja käyttämiemme menetelmien on todettu täyttävän ICAR-standardit.

Puhelinnumeroissa muutoksia Tikkurilan toimistollamme

Faban Tikkurilan toimiston 020 747 –alkuiset suorat alanumerot on poistettu käytöstä. Vaihteemme numero säilyy ennallaan 020 747 2020. Muutoksen jälkeen tavoitat koko Faban henkilöstön tarvittaessa vaihdenumeron kautta.