Bisnes+ on maatilan johtamisen uusi innovaatio

Maatilayritysten johtaminen saa uuden ulottuvuuden innovatiivisessa sähköisessä palvelussa Bisnes+:ssa, joka on kehitetty asiakkaiden toiveista. Bisnes+ avataan osoitteessa www.bisnesplus.fi kaikille maitotiloille omana näkymänään perjantaina 15.6. Syksyllä palvelu kattaa myös kasvintuotantotilat.

Faba huomioi 12 000 EKM-tilat

Faba onnittelee kaikkia, vuonna 2017 yli 12.000 EKM keskituotoksen tuottaneita jäsenasiakastiloja. Faba huomioi erinomaisen tuotoksen saavuttaneet tilat onnittelukakulla.

 

Genomitestien tilaukset helposti MinunMaatilani kautta

Nyt genomitestitilaukset helposti MinunMaatilani -ohjelmiston kautta.

12.6.2018 tehdyn päivityksen jälkeen genomitestien tilausjärjestelmä on siirtynyt MinunMaatilani-ohjelmistoon. Palvelun saa käyttöönsä yhteistyökumppaneiden ohjelmat osiosta ja tilausohjelmisto on maksuton.

Rakennearvostelulle ja emolehmätarkkailulle ICAR- laatusertifikaatti

Faba on saanut ICARin laatusertifikaatin lypsykarjan rakennearvostelulle ja emolehmätarkkailupalveluille. Nämä palvelut auditoitiin huhtikuussa ja käyttämiemme menetelmien on todettu täyttävän ICAR-standardit.

Puhelinnumeroissa muutoksia Tikkurilan toimistollamme

Faban Tikkurilan toimiston 020 747 –alkuiset suorat alanumerot on poistettu käytöstä. Vaihteemme numero säilyy ennallaan 020 747 2020. Muutoksen jälkeen tavoitat koko Faban henkilöstön tarvittaessa vaihdenumeron kautta.

Faba on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä voimaan tulleen asetuksen mukaisiksi

Faban tietosuojakäytännöt vastaavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Faba solminut 1200 hiehon vientisopimuksen

Faba on solminut uuden hiehovientisopimuksen, jolla 1200 VikingRed hiehoa toimitetaan Venäjän Udmurtiaan vuoden aikana Suomesta ja Ruotsista. Toimitukset alkavat syksyllä 2018 ja ne toteutetaan useammassa erässä.

Huhtikuun genomiarvostelu

Huhtikuun genomiarvostelu julkaistaan poikkeuksellisesti keskiviikkona 4.4. Saman päivänä julkaistaan myös vuoden ensimmäinen Interbull-arvostelu.