Lihakarjan indeksilaskenta 3/2017 on valmis

Lihakarjan indeksilaskenta on valmistunut ja tuoreet indeksit on päivitetty neuvonnan tietokantaan.

Faba, ProAgriat ja Mtech Oy yhdistävät taloushallintojaan

 ProAgria-verkoston osapuolet tehostivat taloushallintoaan keskittämällä toiminnan yhteiseen ProEventus Osakeyhtiöön.

Lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu

Tämän vuoden toinen lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu ja uudet indeksit on päivitetty tietokantaan. Sonnien uudet indeksit löytyvät sonnihausta ja karjasi eläinten arvostelut Jalostuksen verkkopalveluista.

Faban laskutusosoite on muuttunut

Faba osk:n ostolaskujärjestelmä on  siirtynyt pilviaikaan. Se aiheuttaa muutoksen Faban laskutusosoitteissa. Uudet laskutusosoitteemme ovat:

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003721226113
Operaattori: BAWCFI22

Genomitestin laskutuskäytäntö muuttuu

Genomitestien laskutukseen tehdään muutos 1.5.2017. Laskutamme genomitestit, kun näytteet saapuvat Fabalabiin. Laskutus tehdään kerran kuussa. Muutos koskee 1.5.2017 jälkeen Fabalabiin saapuneita näytteitä.

Lisätietoja

Tuoteryhmäpäällikkö pirkko.tauren@faba.fi, Pirkko Taurén, 0400 614 074

Tarjoa kevään toimituksiin ay-hiehoja

Kevään ja kesän toimituksiin etsitään ayrshire-hiehoja erityisesti itäisestä Suomesta.

Faban laskutusajossa viivästys

Laskutusajossa tapahtuneen virheen vuoksi osa Faban laskuista on saapunut asiakkaillemmelähellä laskuun merkittyä eräpäivää. Näiden laskujen eräpäivää on siirretty.

Faban edustajistokokous 27.4. kokousasiakirjat

Faba osk. edustajiston   27.4.2017 klo 8:30 alkaen pidettävässä kokouksessa käsitellään osuuskunnan sääntöjen 2 § muuttaminen. Osuuskuntalain 5.

Lihakarjan indeksilaskenta 2/2017 on valmistunut

Lihakarjan indeksilaskenta on valmistunut ja tuoreet indeksit on päivitetty tietokantaan. Laskentakerta on vuoden toinen ja seuraava laskentakerta aloitetaan 15.5.  Emolehmätarkkailuun kuuluvat tilat voivat tarkastella eläintensä jalostusindeksejä Minun Maatilani -ohjelmistosta tai vaikkapa Faban WWWSonni.fi -palvelusta.

Faban edustajiston kokous pidetään 27.4. Vantaalla

Faban edustajisto kokoontuu 27.4. 2017 klo 8:30 Vantaalla Faban toimitiloissa. Kokouksessa käsitellään edustajiston kevätkokoukselle kuuluvat asiat ja sen lisäksi osuuskunnan sääntöjen 2§ muuttaminen alla esitetyllä tavalla, sekä 13 § ja 19 § tehtävät teksniset korjaukset