Avoimet työpaikat - Jalostusasiantuntijoita Etelä-Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen

Haemme Etelä-Pohjanmaalle ja Keski-Suomen pohjoisosaan

ProMaatalous-yhteistyöryhmä panostaa maatalouden kehitysprojekteihin

ProMaatalous-yhteistyöryhmä jatkaa uudella nimellä ja uudella toimintatavalla ProAgria-ryhmän työtä Suomen maatalouden, ja siinä erityisesti maito- ja kasvitilojen, tukemista kilpailukyvyn ja kannattavuuden tukemisessa. Tarve uudistaa ryhmän toimintaa syntyi toiminnan tiivistämisestä ja uuden toimintatavan aikaan saamisesta.

Asiakasbonus ja muutoksia hinnoitteluumme 1.7 alkaen

Faban jäsenille kertyy 1.7. 2017 alkaen 0,5-5 % asiakasbonusta karjanumerokohtaisten laskutustietojen perusteella. Asiakasbonusta kertyy kaikista Faban laskuttamista siemenannoksista, siemennys- ja hedelmällisyyspalveluista, alkionsiirtopalveluista sekä karjan jalostuspalveluista ja kaikista tarvikkeista. Bonuskertymää seurataan kolmen kuukauden mittaisten bonusjaksojen kautta.

Hae mukaan kansainväliseen showmanship-kilpailuun Cremonaan

Faba ja Hols­tein klubi ha­ke­vat osallistujia kan­sain­vä­li­seen show­mans­hip-kil­pai­luun. Kil­pai­lu jär­jes­te­tään 25. - 27.10.2017 Cre­mo­nan näyt­te­lyn yh­tey­des­sä Ita­lias­sa. Kil­pai­lus­sa on kaksi sar­jaa: alle 18v ja 18 - 26 v. 

Terveystarkkailutilojen osuus hieman noussut

Viime vuosi oli terveystarkkailun 34. vuosi ja nyt ensimmäistä kertaa tuloksia tarkasteltiin poikimakerroittain. Suuri yllätys ei ollut se, että ensikot ovat vanhempia lehmiä terveempiä. Kaiken ikäisillä lehmillä yleisimmät vaivat ovat hedelmällisyyshäiriöt ja utaresairaudet.

Asiakasbonusta Faban jäsenille heinäkuun alusta alkaen

Faban jäsenyys tuo lisäarvoa karjatiloille, sillä Faban jäsenille kertyy 1.7.2017 alkaen 0,5-5 % asiakasbonusta karjanumerokohtaisten laskutustietojen perusteella. Bonus antaa merkittävän ostoedun kaikissa karjakokoluokissa.

Farmarissa jaetaan tunnustusta suomenkarjan kasvattajille

Faba osk ja VikingGenetics haluavat nostaa esiin ja kiittää Suomen alkuperäisten nautarotujen eteen tehdystä työstä ansioituneita tahoja. Tunnustukset jaetaan juhlavuoden Farmari 2017 näyttelyssä Seinäjoella keskiviikkona 14.6.2017 klo 15.00 lypsykarjakehässä.Suomenkarjan eteen tehdystä työstä annettava tunnustuspalkinto on myönnetty Pelson vankilalle (Rikosseuraamusvirasto). 

Heatimen tieto siirtyy kätevästi seurantatyökaluiksi Minun Maatilaani

Heatime märehtimis- ja kiimanseurantajärjestelmää käyttävän arki helpottuu, kun automaattinen tiedonsiirto Minun Maatilani -ohjelmistosta Heatimeen tulee käyttöön nyt kesäkuussa. Turha tietojen kaksinkertainen kirjaaminen poistuu ja eläinkohtaiset tiedot siirtyvät Minun Maatilastani suoraan Heatimelle.

BISNES+ kokoaa olennaisimman yhteen paikkaan - diginä

Faba osk, ProAgria ja Mtech Oy ovat kehittäneet uuden ja innovatiivisen palvelun, joka kokoaa helposti käytettävään sähköiseen näkymään olennaisimman koko maatilayrityksen johtamisessa. Palvelu on ennakkoesittelyssä Farmarissa ja se lanseerataan ensimmäiseksi maitotiloille lokakuussa KoneAgriassa.

Faba esittelee uusia ratkaisuja ja tehokkaita työvälineitä arjen helpottamiseen

Faba on mukana Farmari-näyttelyssä Seinäjoella 14.-17.6. Osastomme löydät kotieläinkentältä, jossa esittelemme useita uutuuksia ja uudistettuja palveluita.