Faban laskutusajossa viivästys

Laskutusajossa tapahtuneen virheen vuoksi osa Faban laskuista on saapunut asiakkaillemmelähellä laskuun merkittyä eräpäivää. Näiden laskujen eräpäivää on siirretty.

Faban edustajistokokous 27.4. kokousasiakirjat

Faba osk. edustajiston   27.4.2017 klo 8:30 alkaen pidettävässä kokouksessa käsitellään osuuskunnan sääntöjen 2 § muuttaminen. Osuuskuntalain 5.

Lihakarjan indeksilaskenta 2/2017 on valmistunut

Lihakarjan indeksilaskenta on valmistunut ja tuoreet indeksit on päivitetty tietokantaan. Laskentakerta on vuoden toinen ja seuraava laskentakerta aloitetaan 15.5.  Emolehmätarkkailuun kuuluvat tilat voivat tarkastella eläintensä jalostusindeksejä Minun Maatilani -ohjelmistosta tai vaikkapa Faban WWWSonni.fi -palvelusta.

Faban edustajiston kokous pidetään 27.4. Vantaalla

Faban edustajisto kokoontuu 27.4. 2017 klo 8:30 Vantaalla Faban toimitiloissa. Kokouksessa käsitellään edustajiston kevätkokoukselle kuuluvat asiat ja sen lisäksi osuuskunnan sääntöjen 2§ muuttaminen alla esitetyllä tavalla, sekä 13 § ja 19 § tehtävät teksniset korjaukset

Poimi parhaat genomitestauksella!

Genomitestaus on nyt edullista. Maaliskuun alusta alkaen genomitestin hinta laski  25 %. Hinta on vieläkin edullisempi, jos käytät testaukseen DNA-korvamerkkia.

Eläinpaikkojen varausaikaa Farmariin on jatkettu 19.4. saakka

Tervetuloa Farmariin Seinäjoelle 14.-17.6.2017. Näyttelyn yhteydessä järjestetään jälleen tasokkaat lypsykarjanäyttelyt roduittain seuraavasti:

  • Keskiviikko 14.6 Suomenkarjapäivä

  • Torstai 15.6. Ayrshirepäivä

  • Perjantai 16.6. Junior Handle, Showmanship, Young Breeders

Käyntiaikaviestit ja tekstiviestikuittaukset toimivat normaalisti

Lauantaina huoltokatkon aikana tehtyjen Mtechin ip-osoitemuutoksen takia tekstiviestien lähetykseen käytettävässä palvelussa ilmeni ongelma, jonka seurauksena asiakkaille tarkoitetut tekstiviestit eivät lähteneet.

Siemennystilausten kuittausviestien ja käyntiaikaviestien lähetyksessä asiakkaille häiriö

Lauantaina huoltokatkon aikana tehtyjen Mtechin ip-osoitemuutoksen takia tekstiviestien lähetykseen käytettävässä Labyrintti-palvelussa on ongelma. Tämän seurauksena tekstiviestit eivät lähde tällä hetkellä asiakkaille.

Lihakarjan indeksilaskenta 1/2017 on valmistunut

Lihakarjan indeksilaskenta on valmistunut ja uudet indeksit on päivitetty Faban tietokantaan. Laskentakerta on vuoden ensimmäinen ja siihen on tullut mukaan jonkin verran uusia vuodenpainoja, syntymäpainoja ja etenkin teurastuloksia. Uusi data vaikuttaa tuloksiin siten, että indeksien lukuarvot ovat hieman tarkentuneet marraskuun laskennasta.

Kevään hiehoviennit käynnistyvät - tarjoa nyt

Faba on solminut sopimuksen keväällä 2017 toimitettavasta 280 tiineestä ayrshirehiehosta. Hiehot toimitetaan Pietarin alueelle kahdessa erässä huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana. Asiakas on jo aiemmin ostanut Faban kautta hiehoja.

Viimeiseen toimituserään otamme tarjolle seuraavat vaatimukset täyttävät eläimet: