Ilmastoystävällisten lehmien jalostus on mahdollista

Ympäristöystävällisten lehmien jalostus on mahdollista –  VikingGenetics keskittyy karjan metaanipäästöjen vähentämiseen

“Merkittävin löytömme on metaanipäästöjen perinnöllisyyden havaitseminen. Voimme siten valita eläimiä, joiden päästöt ovat pienempiä,” VikingGeneticsin projektijohtaja Jan Lassen toteaa.

Lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu

Lypsyrotujen jalostusarvostelu on julkaistu ja uudet indeksit on päivitetty tietokantaan. Sonnien uudet indeksit löytyvät sonnihausta ja karjasi eläinten arvostelut Jalostuksen verkkopalveluista.

Verkkokauppaan uusi ominaisuus: tuotevahti

Tuotevahti ilmoittaa, kun haluamasi annokset ovat saapuneet

Sarka-messuilla esillä monipuolinen Faba

Faba on mukana 2.-3.2.2018 Seinäjoella järjestettävässä Sarka-ammattilaistapahtumassa. Osastollamme 4E esittelemme mm.

Jäsenosuusselvitys vuoden 2017 veroilmoitukseen

Faba osk jäsentilalla on 21 nimellisarvoista 10 euron osuutta. Osuuspääoma on yhteensä 210 € / jäsen.  Osuuskunnan nettovarallisuus on 3.544,47 € / jäsen.

Faban jäsenet myönteisimpiä osuustoiminnalle

Faban jäsenet suhtautuvat osuustoimintaan ja Faban toimintaan aiempaa myönteisemmin. Kaikkein myönteisimpoiä ovat Faban alle 40-vuotiaat jäsenet ja keskimääräistä suuremmat tilat. Tämä käy ilmi laajasta sekä kuluttajille että maataloustuottajille suunnatusta osuustoimintatutkimuksesta.

Avoimia työpaikkoja

Tarjoamme kesäksi muutamia harjoittelupaikkoja kotieläinjalostuksen parissa.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä fabalaisille

Perinteiseen tapaan Faba on tänäkin vuonna anonut Itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä hallinnon edustajille ja työntekijöilleen.

Tasavallan Presidentti on myöntänyt seuraavat Kunniamerkit: