Pääkuvassa on ruotsalainen VR Uutimen tytär. 

Nyt verkkokaupassa on ainutlaatuisen kova valikoima ayrshire-sonnien X-Vik-annoksia.        

            Erittäin kestäviä tyttäriä   Upea utareen etukiinnitys  Loistavat pitoisuudet

VR Filur (VR Fonseca x VR Uudin x Fastrup), gNTM +30, VR Filur on tuotos- ja pitoisuussonni. Sen käyttöominaisuudet, lypsettävyys ja luonne ovat erinomaisia. Tyttärissä riittää raameja ja niiden upea utarerakenne sopii robottilypsyyn.

           Pitkät ja paksut vetimet   Sorkkaterveyttä   Hieno utare

VR Hashtag (VR Hielke x VR Uudin x VR Fergus), gNTM +28, on Mari ja Matti Raudaskosken jalostustyötä. Laava-emälle tehtiin sopimushuuhtelu, josta syntyi neljä vasikkaa ja niistä yksi oli VR Hashtag. Laavalla on kaunis utarerakenne ja korkea jalostusarvo. VR Hashtag on tuotos-, terveys- ja rakennesonni.

          Paljon maitokiloja   Utareessa hieno muoto   Hyvä utareterveys

VR Viktor (VR Vimur x Pell-Pers x Fastrup), gNTM +26, syntyi Lars Iversenin omistamaan vahvaan lehmäperheeseen. Emänemän emä lypsi neljän kauden keskiarvoksi yli 11 000 kiloa. VR Viktor on hieno tuotossonni. Maitokiloja riittää ja pitoisuudet ovat kunnossa. Hedelmällisyys ja utareterveys ovat hyviä. Tyttäristä tulee keskikokoisia ja hyvärakenteisia.

    Hyvä luonne   Kestävyyttä   Utareterveyttä

VR Bourne (VR Bonzo x VR Rusty x R David), gNTM +23, on VikingEmbryo-ohjelman ruotsalaisia sonneja. VR Bournen emän, VG-86, ensimmäinen 305 päivän tuotos on 12 700 kiloa EKM. Emänemän keskituotos on yli 14 000 kiloa maitoa. Sen runkopisteet ovat 83, jalkapisteet 89 ja utarepisteet 85. VR Bourne on pitoisuus-, terveys- ja hedelmällisyyssonni. Keskikokoisilla tyttärillä on hyvät jalat ja utareet.

          Periyttää nupoutta    Helpot poikimiset   Upea jalkarakenne

VR Horne P (VR Hjusticia x VR Gamst x R Facet), gNTM +21, kunnostautuu pitoisuuksilla. Niiden lisäksi se periyttää helppoja poikimisia, utareterveyttä ja lypsettävyyttä. Kooltaan tyttäristä tulee hieman keskiarvoa pienempiä. Utare- ja jalkarakenne ovat huippua.

    Hyvä tytärhedelmällisyys   Hienot jalat    Vahvat utareen kiinnitykset

VR Lego (VR Lazer x VR Flame x S Adam), gNTM +20, on sonni, jolla ovat palikat kohdillaan. Hyvät pitoisuudet, hienot jalat ja tyylikäs utare ovat eritysvahvuudet. Sören Röndbjerg. VR Lego on Sören Röndbjergin omistaman tunnetun lehmäperheen edustaja. Taustalta löytyy 47 jälkeläistä tuottanut ja lähes 100 000 kiloa lypsänyt Vest Bäkin tytär. Emänemä on VR Paplon, VR Babylonin ja VR Coronan emä. Sen lisäksi se löytyy myös VR Tacoman ja VR Wonderin sukutauluista.

          Periyttää nupoutta  Erittäin nopealypsyisiä tyttäriä  Suora selkälinja

VR Luke P (VR Lucky x Nora Prästgård x O Brolin), gNTM +20, on myös Sören Röndbjergin kasvatteja. VR Luken emä huuhdeltiin kahdesti. Toisesta saatiin vientimarkkinoilla menestynyt heterotsygoottinupo VR Hel P. Tämä huuhtelu tuotti myös nupon hiehon, jonka jälkeläinen on VR Hilbertin poikaryhmän paras vasikka. VR Luke P on nopealypsyinen pitoisuussonni.

         Hyvä rasva- ja valkuais-%  Elinvoimaiset vasikat  Terveet tyttäret

VR Borat (VR Brick x VR Alavire x Turandot), gNTM +20, kunnostautuu pitoisuuksilla, terveysominaisuuksilla ja robotille sopivalla utarerakenteella. VR Borat on kotoisin Kalajoelta Matti Hakalan karjasta.  

           Loistava utareterveys   Hyvä rasvapitoisuus   Vahva utareen etukiinnitys

VR Umbro (VR Uudin x R.Alpu x M.Upsis), gNTM +19, on sonnitaivaan tähti ja se voitti vuonna 2016 suosikkisonnikisan. Hienon rakenteen ja uskomattoman hyvän utareterveyden lisäksi sen sukua arvostettiin tuolloin. Isä VR Uudin ja isänisä Ullimulli olivat kaikille tuttuja, mutta vahvasti kanadalaista verta edustava emänisä Rokkilan Alpu herätti myös huomiota. VR Umbro syntyi Lammilla ViehKo Oy:n karjassa.  

             Vähäiset solut  Terve utare  Pitkät ja paksut vetimet

VR Uudin (A.Ullimulli x N.Ooppium x L.Life), NTM +18, on edelleen kovaa valuuttaa. Rakenne, etenkin utarerakenne, on huippuluokkaa ja terveys on erinomainen. Maitotuotoksessakaan ei ole tingitty. Tässä X-Vik-sonnien joukossa sillä on kaksi tyttärenpoikaa ja yksi poika. Se puhuu VR Uutimen puolesta. Sonnin kasvattaja on Sakari Oksanen.

          Erittäin nopealypsyisiä tyttäriä      Elinvoimaiset vasikat     Korkea utareen muoto

VR Grolle (VR Grant x Hällom x R Facet), gNTM +15, periyttää hieman keskikokoista pienempiä ja hyvärakenteisia tyttäriä. Utareterveys ja lypsettävyys ovat kovaa luokkaa. Emälinjasta löytyy monta 11 000 kilon ylittäjää.