Takaisin

Toimivat yksityiskohdat säästävät aikaa

Oikeat investoinnit vaikuttavat arkeen. Positiivisesti. FabaNEXT-palvelu varmistaa, että uusi navetta tai vanha peruskorjattava on toiminnallisuudeltaan paras mahdollinen. Palvelussa keskitytään yhdessä kotieläinyrittäjän kanssa navetan eläin- ja ihmisliikenteen perusteelliseen suunnittelemiseen ja tärkeiden asioiden läpikäymiseen suunnittelun siinä vaiheessa, kun muutosten aikaansaaminen on vielä yksinkertaista ja helppoa.

Hyvin suunnitellussa ja toteutetussa navetassa tuottavuus paranee ja työ sujuu jouhevasti. Kiinnittämällä huomiota eläin- ja ihmisliikenteeseen sekä eläinten turvalliseen kiinnittämiseen tiloilla voidaan säästää työaikaa jopa tuhansien eurojen verran. Käytäntö on osoittanut, että uusissakin navetoissa on monesti havaittu toiminnallisia epäkohtia.

Eläimiä käsiteltäessä ja siirreltäessä työturvallisuus vaarantuu eläinmäärän lisääntyessä. Eläinhallien koon kasvu asettaa navetan toiminnalliselle suunnittelulle kovat haasteet. Miten eläinliikenne toimii, miten järjestetään eläinten toimiva erottelu ja kuinka eläimet saadaan turvallisesti ja tehokkaasti kiinni erilaisia hoitotoimenpiteitä varten.

Takaisin