Yleinen1 (Lypsy- ja lihakarjaa)

Tervetuloa NautaNettiin!

NautaNetti on karjanomistajille suunnattu nautaeläinten verkkokauppapaikka. Eläimen myyjänä tai ostajana pääset helposti valtakunnallisille eläinmarkkinoille. Kauppapaikan omistaa ja sitä ylläpitää Faba.

NautaNetin periaatteet ovat:

Avoimuus. Myytävien eläinten tiedot ovat kaikkien nähtävillä ja päivitetty tieto on peräisin neuvonnan nautatietokannasta.

Informatiivisuus. Myytävien eläinten määrä näkyy heti, kun avaat myytävät-sivun. Voit vertailla myynnissä olevia eläimiä useilla eri lajittelutoiminnoilla. Halutessasi voit tutkia myytävien eläinten polveutumis- ja tuotostietoja epävirallisista polveutumistodistuksista.

Omatoimisuus. Voit laittaa eläimesi myyntiin verkossa omilla tunnuksillasi ja hoitaa kaupan itsenäisesti alusta loppuun tai voit antaa koko myynnin laskutuksineen jalostusasiantuntijan tehtäväksi.

Asiantunteva. Jalostusasiantuntijan myyntiinlaittamista eläimistä ostaja saa aina ulkopuolisen asiantuntijan arvion. Voit käyttää jalostusasiantuntijaa ostosuositusten ja eläinvakuutuksen tekemiseen. Lisäksi saat ohjeita eläimen kuljetuksen järjestämiseen.

Ajantasalla.  Aina kun myynnissä olevan eläimen tiedot muuttuvat tietokannassa, ne päivittyvät myös NautaNettiin.

Kaikissa eläinkauppaan ja palvelun käyttöön liittyvissä asioissa voit kääntyä jalostusasiantuntijoidemme puoleen. Otamme mielellämme vastaan palvelua ja sivua koskevaa palautetta. Voit lähettää sen helposti oheisen linkin kautta: asiakaspalaute.


Tulosta sivu
MyytävätAlkiot

Tulevat huuhtelut
DNA-määritykset

Designed by Lumemainos | Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä | © Faba Osk. 2009